Inscrieri A.P.F.

Emblema (2)

  Poliție Auxiliară, de asemenea, numită și Poliție Specială, sunt, de obicei rezervele part-time ca o forță de poliție regulată. Ei pot fi înarmați sau neînarmati. Ei pot fi voluntari neplătiti sau membri plătiți ai Serviciului de Poliție cu care sunt afiliați. În cele mai multe jurisdicții, polițiștii auxiliari sunt împuterniciți să facă arestări pentru infracțiuni care au loc în prezența lor.

  Auxiliary Police Federation International este recunoscută sub denumirea de „Federația Polițiștilor Auxiliari” ( A.P.F ).  Motto-ul este în limba Engleză, ” TO SERVE AND PROTECT ” (să slujești și să protejezi). Sigla A.P.F. este protejată prin drepturi de autor şi poate fi folosită doar în cadrul A.P.F.

  A.P.F. este o structură independentă compusă din membrii ofițeri ai poliţiei ce aparţin Secţiilor Naţionale și Internaționale, activi sau rezervişti, fără a ţine cont de sex, rasă, culoare, limba sau religie. Scopul său este de a crea servicii şi de a promova cooperarea internaţională.

 Scopul actual al APF – Auxiliary Police Federation, este de a promova o cooperare strânsă între forțele de poliție auxiliară din întreaga lume. Nu ne propunem doar stabilirea programelor de schimb, ci și posibilitățile creative ale unui serviciu, bazat pe interes reciproc și simpatie. Să ne informăm și să cooperăm între noi cu privire la viața noastră de la o zi la alta !  Suntem convinși că ceea ce se află în centrul atenției al fiecarui membru de servicii auxiliare, este de a face ceva pentru siguranța societății, în mod voluntar.  Obiectivul actual al Federației Polițiștilor Auxiliari, este de a promova o cooperare strânsă între forțele de poliție auxiliară la nivel mondial. Nu ne propunem doar stabilirea programelor de schimb, ci și crearea de posibilități pentru inființarea de de servicii bazate pe interes reciproc și simpatie.

Cum deveniți membru APF

  Calitatea de membru APF, se dobândeşte pe baza completării cererii de inscriere, prin care solicitantul declară că a luat la cunoştinţă prevederile Regulamentului de Funcţionare şi Organizare angajându-se să le respecte. Calitatea de membru APF poate fi dobândită doar de ofițeri de poliție activi sau pensionari.  Puteți trimite cererea dvs. prin curier sau o aduceți la centrul de APF din țara de unde locuiți.      Vă rugăm să consultați în țara de care aparțineți, în care APF are deja un reprezentant la nivel național  – APF Inspector Officer, pentru verificarea documentelor inainte de a fi acceptate cererile și procesate de biroul central.         

Documente necesare insrierii:

– Copie I.D ( Carte Identitate ),

– 1 Foto minim 4/5 office ( Costum – cămașă – cravată ),

– Copie a legitimației de serviciu în care rezultă că sunteți ofițer MAI,

– Copie a deciziei de pensionare sau rezervă cu grad de ofițer ( dacă este cazul ),

– Copia cardului național sau international de membru la o altă asociatie de poliție.

– Copia cardului național sau internațional dacă faceți parte din altă structură sau federație de același gen.

– Copie a legitimației de membru A.C.O.C.A.,

–         Declarație de consimțământ privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

– Certificat de Acceptare ( Adresă de la unitatea de care aparțineți în care rezultă că sunteți activ ).

– Taxa de înscriere și contravaloarea portofelului din piele cu insignă.

– Cotizația anuală se plătește la sfârșitul fiecărui an în curs, pentru reînnoirea legitimației pe anul următor.

   În urma unui interviu, solicitanții primesc un răspuns dacă au acceptul de către Consiliul Director APF.

Cerere de înscriere.