Descinderi si perchezitii la Timisoara: Adrian Cocoana si Sorin Udrea, ridicati de politie Citeste articolul aici: Descinderi si perchezitii la Timisoara: Adrian Cocoana si Sorin Udrea, ridicati de politie

    Perchezitii de amploare in aceasta dimineata, la Timisoara. Adrian Cocoana, cunoscut drept ‘ucigasul cu Ferrari’ , si faimosul interlop Sorin Udrea sunt printre cei ridicati de politistii de frontiera intr-un dosar de camatarie. 23 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

mascati descinderi

    Suspectii sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de camatarie, constituire de grup infractional organizat si inselaciuni.

    Dosarul instrumentat de politistii de frontiera din Timis se refera la fapte din perioada 2009-2013.

    Printre cei care vor fi dusi astazi in fata procurorilor se numara Adrian Cocoana, medicul care in urma cu 6 ani, in timp ce se afla la volanul unui bolid Ferarri a ucis pe trotuar un tanar, dupa care a fugit de la locul accidentului, si care a ispasit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare, si Sorin Udrea, unul dintre capii lumii interlope din Timisoara, saltat acum un an impreuna cu locotenentii sai de pe terenul de fotbal din Chisoda. Printre greii dosarului este si

    In total politistii de frontiera au efectuat 33 de perchezitii la locuintele suspectilor, unde au cautat mai multe documente care sa le dovedeasca vinovatia. Ei sunt acuzati de camatarie.