TULCENI TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU TRAFIC DE DROGURI

    Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările în dosarul penal privind pe M. Alexandru Gabriel de 25 ani din Tulcea, C. Alexandru Ionel de 26 ani din Tulcea, D.R.M. de 17 ani din com. Niculițel, jud. Tulcea, N.O. de 17 ani din com. Nalbant, jud. Tulcea și B.G. de 17 ani din com. Nalbant jud. Tulcea, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc(art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri).

    Cele 5 persoane, în perioada iunie 2013 – martie 2014, au procurat, deţinut şi au distribuit droguri de risc (cannabis), pe raza mun. Tulcea.

    La percheziţiile domiciliare efectuate de polițiști, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 114,11 gr. cannabis vegetal, 2 cântare electronice, 2 grindere şi ustensile pentru consumul drogurilor.

    La 29.04.2014, judecătorii Tribunalului Tulcea au emis mandate de arestare preventivă pentru Maxim Alexandru-Gabriel şi Ciresescu Alexandru-Ionel, care au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, ceilalți fiind cercetați în stare de libertate.

    Pentru instrumentarea dosarului, poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea şi suportul tehnic al S.R.I.